Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Feyxoa Cemli Bulka (Feyxoa Receli Pogac) Azerice tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1 çay bardağı-sud
- 1 çay bardağı-su
- 1 çay bardağı-sıvı yağ
- 2 eded-yumurta agi
- 2 qasiq-şeker
- 1 cimdik-duz
- 1 cay qasiqi-maya(droj)
- 4 su bardağı-un
İÇİ UCUN:
- feyxoa cemi(feyxoa receli)
ÜZERİ UCUN:
- 2 eded-yumurta sarisi
- susam

Boyuk aynı qap gotururuk un haric butun erzaqlari qarisdiririq. Unuda yavas-yavas tokuruk. Ele yapismayan soy alınır. Hamuru 30-45 deq. Dinceldirik. Sonradan zovqe göre tarz veririk. Men gul formasinda verdim. Balaca kunde eliyin. Oxluvla 1az acin içine tamam qoyun yomru formada bukun. Uzerine testis sarisi surtum susam sepib. 180° 25deq. Bisir.
NUW OLSUN.
Sizce bu tanım zahmetli mi? Ahali becerisi gerektiriyor mu?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak kontrol sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İfadelerEmoticon