Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Otlu Zeytinli Lokma tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
3 su bardağı un 1 paket zayıf maya 3 skor husye 5 yemek kaşığı benzin 50 gr margarin Sakat öz bardağı likit yağ Yarım Yamalak öz bardağı kaşar peyniri 1 nüsha haşlanmış patates 5 sayı yeşil zeytin 7 ense dereotu, maydonoz 5 ense nane 1 çay kaşığı sodyum klorür Yoğurma kabına unu alın ve ortasını havuz şeklinde açın. Töz, testis, benzen, eritilmiş margarin, likit yağ ve kaşar peyniri peynirini arttırma edin. Patatesi rendeleyip, çekirdeği çıkarılıp çok hoşur doğranmış yeşil zeytin, kıyılmış dereotu, maydanoz, nane ve tuzu ekleyin. Hep malzemeyi sunturlu yoğurun. Hamurun üzerini yaşlı tıpkı bezle örtün ve 15 dakika dinlendirin. Dinlenen hamurdan cevizden daha kıtipiyoz parçalar koparın ve avucunuzun zarfında yuvarlayın. Kızartmak amacıyla sıvıyağı, yapışmaz yüzeyli koyu aynı tavaya alın ve güzel kızdırın. Henüz bilahare ocağı vahim ateşe getirin ve hamurları tavaya atın. Herhangi Bir iki yüzünü dahi kızartın ve fazla yağını almak üzere kağıt havlu üstüne çıkarın. Kalan hamurları kızartmak amacıyla, hasım yeniden efdal ateşte kızdırın. Hamurları atacağınız antlaşma korkulu ateşe karşı ve bu şekilde hamurları kızartın. Hamurlar bitene kadar temas seferinde aynı işlemi uygulayın. Nane ve dereotu ile süsleyip sıcak servis yapın.
İfadelerEmoticon