Osmanişmane



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Osmanişmane tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

100 gr kuzu kuşabaşı 3 yemek kaşığı sadeyağ 5adet mantar 2 adet katmerli biber 1 sayı domates 1 şerha pastırma 1 öz kaşığı tuz 1 lezzetli kaşığı dövülmüş koz 2 skor patlıcan 1 yemek kaşığı sadeyağ 1 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kaşar peyniri Eti tereyağında ciğer sotesi edin. Üstüne doğranmış mantar hastalığı ve sivri biber ekleyip 5 dakika kavurun. Daha sonraları kabukları soyulduktan sonra deneyli küpler halinde doğranmış domates, ikiye bölünmüş pastırma ve cevizi ilave edin. Birkaç dakika daha kavurun. Tuzunu ayarlayıp ocaktan alın. Beğendiyi alıştırmak amacıyla, patlıcanları ocakta ya birlikte fırında közleyin, kabuklarını soyun. Tereyağını bir tavaya alıp, kabaca doğranmış patlıcanı 10 zaman pişirin. Tereyağını ayrı tıpkısı tavaya alıp, unu rengi dönene kadar kavurun. Konusunda benzin ekleyip koyulaşana büyüklüğünde pişirin. Karışımı ocaktaki patlıcana ilave edin. Tuzunu ayarlayın. kaşar ekleyip karıştırdıktan sonradan ocaktan alın. Dolgun karışımı bire bir güvece yerleştirin. Konusunda beğendiyi yayın. Rendelenmiş kaşar peyniri peynirini serpin. Başlangıçta ısıtılmış 180 aşama fırında cisim kızarana büyüklüğünde pişirip servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »