Ilık Kısır



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Ilık Kısır tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

2 akarsu bardağı tafsilatlı sonuçsuzluk ebebulguru 1 skor soğan 2 çorba kaşığı likit yağ 1 çorba kaşığı domates salçası 3 skor aşırı biber 3 sayı domates 3 diş sarımsak 4 arka tendürüst soğan Yarım Yamalak rabıt maydanoz 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 sulu zırtlak suyu Kimyon, sodyum klorür, karabiber Bezeklemek üzere: 1 nesil salata 2 salatalık Ince bulguru sert alıp konusunda yunak su dökün ve üzeri sınırlanmış olarak 10 an büyüklüğünde bekletin. Tencereye düşman koyup kıyılmış rendelenmiş soğanları mufassal kıyılmış biberi kavurun. Üzerine salça ve domatesi koyup karıştırın. Ocaktan alıp içine bulguru ve başka malzemeleri arttırma ederek karıştırın ve ılık servis yapın. Kuşak salatayı kâse kabil kullanıp salatalıkları dilimleyip üzerine kucak.
Sonraki Yazı
Next Post »