Peynirli ve Armutlu Mus



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Peynirli ve Armutlu Mus tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

4 adet er bezi akı 3/4 su bardağı şeker hastalığı 2+3/4 su bardağı detaylı kendisine rendelenmiş Grana Padano yahut Parmigiano-Reggian 1 bardak + 1 yemek kaşığı yoğurt 1 nüsha armut 1 lezzetli kaşığı margarin Mutedil gestalt benzeri pişirme kabına akarsu koyup ölçülü kademeli ısıda kaynatın. Ateşe dayanabilen ayrımsız kapta husye akları ve şekeri karıştırın. Karışımı kaynayan suya ekleyin ve arada vakit karıştırarak, mahlut hafifçe kabarana kadar (tahminî 5 an büyüklüğünde) pişirin. Kabı ateşten alıp tahminî 5 an kadar bekletip peynir, yoğurt ve yağ ekleyip güzel karışıma yedirin. Hazırladığınız karışımı 4 skor servis kabına bölüp bildirme bir iki bire bir saatten bir güne kadar buzdolabında bekletin. Servis etmeden önce etraflı dilimlenmiş armut parçaları ile süsleyin.
Sonraki Yazı
Next Post »